Magunkról


Nyíregyháza önkormányzatának tulajdonában lévő Város-Kép Nonprofit Kft. tevékenysége négy főterületre bontható.

Nyíregyházi Televízió

A Nyíregyházi Televízió az egyik legrégebben alapított helyi televízió. A majdnem 30 éves „műhelyt” kiváló szakembergárda és szakmai tapasztalat jellemzi, melyet országos elismerések sora is bizonyít. A Nyíregyházi Televízió fontos szerepet tölt be a Nyíregyházán élők tájékoztatásában, az események archiválásában. Naponta gyárt híradót, stúdióbeszélgetéseket és tematikus magazinokat. A televízió műsorfolyama Nyíregyházán, s annak 15 kilométeres vonzáskörzetében látható. A Nyíregyházi Televízió az MTVA-val kötött műsorgyártási szerződés értelmében az országos közszolgálati televíziók megyei gyártóbázisa.

Nyíregyházi Napló

A város hetilapja 54 500 példányban jut el ingyenesen Nyíregyháza lakosságához. Leginkább 16 oldalas terjedelemben, szűkített A/3-as méretben, minden oldalon színes nyomtatásban jelenik meg. Fő feladata, hogy az önkormányzat híreit, közleményeit és a városban történt eseményeket dolgozza fel. A lap a helyi hirdetési piacon jelentős tényezőként van jelen.

Online iroda

E területhez tartoznak a kezelésünkben álló weboldalak, Nyíregyháza MJV Facebook oldala, a képújság és teletext szolgáltatás, valamint a közterületi reklámhelyek értékesítése. A nyiregyhaza.hu weboldalt havonta több mint 25 ezer ember látogatja.

Projektiroda

A Város-Kép Nonprofit Kft., figyelve a projektkiírásokat, pályázik nyilvánosság-biztosítási és PR feladatok ellátására is. Mivel ezen tevékenység nagy részéhez rendelkezünk technikai és humánerőforrással, az iroda a jövőben új „lába” lehet a cégnek.